Info


Poliklinika “ SUNCE " sa dnevnom bolnicom Zenica

Adresa:
Štrosmajerova 11,
72000 Zenica
Bosna i Hercegvina

Radno vrijerme
Svaki radni dan i Subota i Nedelja
07.00 - 20.00 h

Pozovite nas
Tel:    +387 (0) 32 442 560
Tel:    +387 (0) 32 442 561
Tel:    +387 (0) 32 442 562
Tel:    +387 (0) 32 442 563
Fax:    +387 (0) 32 442 561
Mob: +387 (0) 62 442 560

Email adresa
kontakt@poliklinikasunce.com
psunce@yahoo.com

Pozovite nas

+387 (0) 32 442 560

Radno vrijeme

Ponedeljak- Nedelja 7.00 - 20.00 h

Email adresa

kontakt@poliklinikasunce.com

Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation

Često se pojam laser poistovjećuje sa odreðenom vrstom ureðaja, no zapravo malo ljudi zna da se radi o jednom specifičnom fizičkom pojmu čija povjest seže na početke prošlog stoljeća. Laser je akronim za Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, što bi u slobodnom prevodu značilo pojačanje svijetla pomoću stimulirane emisije. Upravo u konceptu stimulirane emisije stoji čitava znanost koja se je proteklih godina razvila na tom području. Početkom prošlog stoljeća poznati fizičari poput Alberta Einstena i Maxa Planca postavili su temelje kvantne fizike. Po tim osnovim načelima svijetlo putuje u kvantima ( paketima ) energije koji su nazvani fotoni. To drugim riječima znači da je interakcija fotona sa materijom strogo matematički definirana te ovisi o broju primljenih paketa . Obzirom na dualnu prirodu svijetla ( val i čestica ), svaki foton posjeduje odreðenu frekvenciju ( valnu duljinu ) odnosno «boju» koja je definirana strogim matematičkim jednaðbama.

Jedan od najmodernijiH laserskih centara na Balkanu

Poliklinika „ S U N C E „ZENICA nabavila je laser Američke firme Cutera za odstranjenje neželjenih dlačica i odstranjenje kapilara, hemangioma, i spider n- nevusa.
Mediostar XT - diodni Laser

Mediostar XT, Diodni laser 808 nm Njemačke firme ASCLEPION - za uklanjanje neželjenih dlačica i kapilara.
POLIKLINIKA " S U N C E " Posjeduje dva ovakva lasera.

LASEMAR 800

Lasemar 800 diodni laserski uraðaj za endoluminalnu lasersku skelrozaciju proširenih vena, odstranjenje kapilara, izraslina na koži i sluznicama, neželjenih dlačica, itd.
MD TT 10 ( QS Nd YAG)

MD TT 10 ( QS Nd YAG)
laser za odstranjenje tetovaža bez ožiljaka.

Prije upotrebe lasera i poslije upotrebe lasera

Uklonite celulit uz pomoć Triactive Plus laserskog aparata
Triactive Plus
Dolaskom ljeta sve više razmišljamo o njezi tijela, prvenstveno o uklanjanju celulita koji mnogima zadaje glavobolje.

Poliklinika Sunce nudi idealno rješenje za oblikovanje tijela, neinvazivan tretman pomoću Triactive Plus ureðaja koji jedini na svjetskom tržištu objedinjuje tri vrhunske i zasebne tehnologije:

  • lasersku,
  • vakumdrenaža
  • crioterapija koje jedine na efikasan način djeluju na područje tijela koje se tretira.

Učinkovitost tretmana pomoću Triactive Plus ureðaja vidljiva je već nakon serije od minimalno pet tretmana koji se moraju izvoditi u kontinuitetu.
U samo nekoliko tretmana vidljiva je i obnova tonusa, elasticiteta i revitalizacije tkiva, smanjenje narančine kore te obujma tretiranih regija tijela.
Ovo je jedini ureðaj na svijetu koji koristi dermodinamičku metodu za usklaðeno djelovanje svih triju tehnologija u istome tretmanu, a pomoću kojih se stimulira arterijska, venska i limfna mikro cirkulacija čime se potiče proces stvaranja novih krvnih žila te se na taj način dugoročno uklanjaju nakupine celulita i nestaju masne naslage.


UZV epilacija
Selectif ™ Pro je prvi klinički dokazan ultrazvučni aparat za otklanjanje neželjenih dlačica na bazi
Powered by IMPRESA ™ tehnologijom.

UZV epilacija

Ureðaj Applisonix Selectif Pro je prvi klinički odobren ultrazvučni ureðaj za uklanjanje dlačica. Ultrazvučni valovi se kroz dlaku sprovode do samog korjena dlake gdje se akustična energija pretvara u toplinsku i zagrijeva područje rasta dlake i onemogućava daljnji rast. Kako se ultrazvučni valovi sprovode direktno kroz dlaku okolno tkivo ostaje netaknuto pa tako nema nikakvih neugodnih efekata, mogu se tretirati i najosjetljiviji dijelovi tijela. Prednost u odnosu na uklanjanje dlačica laserima ili IPLom je to što ultrazvuk nije zavisan od melanina pa tako nije važno koje je boje dlaka ili koža, već se mogu jednako uspješno tretirati sve boje dlaka. Glavni nedostatak je što se tretira jedna po jedna dlaka pa tretman zahtjeva dosta vremena. Zato se ova metoda obično koristi na manjim površinama na tijelu ili kao dodatna nakon uklanjanja dlaka laserom ili IPLom. Nakon tretmana uobičajene su sljedeće reakcije: crvenilo, iritiracija kože i manja bol. Za postizanje konačnog rezultata obično je potrebno više tretmana, u razmacima od mjesec dana.